Connect with us
Accident groaznic în Dâmboviţa. A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Despre cine e vorba

Știri

Accident groaznic în Dâmboviţa. A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Despre cine e vorba

Accident deosebit de groaznic în Ialomiţa. Şoferul unui autoturism a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Accident cumplit, vineri noapte, în Ialomiţa. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate e pe drumul comunal 51.

Practic, autoturismul s-a încolăcit pe un stâlp de electricitate, care s-a rupt de la bază şi se mai ţinea doar în firele electrice.

La faţa locului a ajuns şi o echipă ENEL pentru oprirea curentului electric

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru Agerpres, că a fost nevoie de intervenţia unei echipe ENEL pentru oprirea curentului electric şi stabilizarea stâlpului cu o macara.

La faţa locului au fost aduse o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul de la ambulanță.

Șoferul era prins între fiarele mașinii, iar când pompierii au reușit să-l scoată era deja decedat.

Citeşte şi Grav accident în judeţul Cluj. Printre victime se află şi un copil, cine sunt cei implicaţi în accident

Un grav accident s-a produs în oraşul Dej din Cluj, unde două maşini s-au ciocnit violent. Impactul s-a soldat cu două victime, între care şi un copil de 12 ani.

Potrivit poliţiei din Cluj, maşinile s-au lovit pe strada Baia Mare, la intrarea în oraşul Dej. S-a întâmplat în jurul orei 8 dimineaţa.

Unul dintre şoferi ar fi vrut să vireze la stânga, dar nu s-a asigurat

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost lovit în plin de o maşină care venea din sens opus.

Una dintre maşini a ajuns în gardul unei case. Cele două victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Municipal Dej.

Unul dintre răniţi e şoferul uneia dintre maşinile implicate. Cealaltă victimă e un băiat de 12 ani, aflat pe bancheta din spate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top