Connect with us
Accident Hârșova județul Constanța produs pe 4 februarie 2017. O femeie a murit și alți doi bărbați au fost răniți.

Știri

Accident Hârșova, în județul Constanța: O femeie a murit și alte două persoane rănite

Accident Hârșova, în județul Constanța, sâmbătă 4 februarie 2017. O femeie a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, autorităţile au fost anunţate sâmbătă, în jurul prânzului, despre un accident rutier produs la ieşirea din localitatea Hârşova spre Saraiu, în eveniment fiind implicate două autoturisme.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Staţia Hârşova şi mai multe ambulanţe.

Cauzele producerii accidentului

Poliţiştii au stabilit în urma primelor cercetări că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Constanţa, conducea un autoturism Skoda de la Hârşova către comuna Saraiu. La un moment dat din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un autoturism Volkswagen care circula regulamentar, condus de un bărbat de 66 de ani din Tulcea.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de 67 de ani, pasageră în autoturismul Volkswagen, a murit. Alți doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul având un traumatism toracic şi fiind dus cu ambulanţa. Celălalt rănit a fost luat de un elicopter SMURD.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top