Connect with us
Accident în 2 Mai: Patru oameni au fost răniți

Știri

Accident în 2 Mai: Patru oameni au fost răniți

Un accident rutier a avut loc în stațiunea 2 Mai, de pe litoralul românesc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, un tânăr de 27 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat pe contrasens, în localitatea 2 Mai, din cauza vitezei prea mari, şi s-a ciocnit de o maşină condusă de un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi. De asemenea, au fost răniţi şi doi pasageri din maşina condusă de şoferul băut.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au afirmat că cei patru au ajuns la spital, având mai multe traumatisme.

Te-ar putea interesa și: Accident în București

Două persoane au ajuns joi la spital după ce şoferul unui microbuz de călători, care circula pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Şişeşti, a pierdut controlul direcţiei maşinii, a lovit un stâlp şi a pătruns pe contrasens, potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Traficul rutier în zona producerii accidentului este restricţionat pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Şişeşti, banda 1, către Bd. Ion Ionescu de la Brad.

„În jurul orelor 6.50, conducătorul unui microbuz transport persoane, care se deplasa pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Şişeşti dinspre Doi Cocoşi către Bd. Ion Ionescu de la Brad, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un stâlp, după care a pătruns pe contrasens. Au fost transportate la spital Elias 2 persoane.

În urma impactului stâlpul a căzut pe o strada adiacentă, str. Piscul Scoarţei”, a informat sursa citată.

Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citește și: Accident în Galaţi: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de 2 maşini

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top