Connect with us
Cinci români au murit după un accident petrecut în Anglia, pe autostrada M6 din apropiere de Birmingham. Două victime erau soț și soție.

Știri

Accident în Anglia: Cinci români au murit. Cine sunt victimele

Un grav accident rutier s-a petrecut pe autostrada M6 din Anglia, în apropiere de Birmingham. Cinci români au murit, iar altul a fost grav rănit, după ce un TIR a spulberat automobilul în care ei se aflau.

“Sectia Consulară a Ambasadei României la Londra a efectuat demersuri atât telefonic, cât și în scris pe lângă autoritățile de poliție din Staffordshire, pentru obținerea unor informații suplimentare cu privire la identitatea tuturor victimelor de cetățenie română implicate în accident.

În seara zilei de 24 mai 2017, misiunea diplomatică română a primit confirmarea din partea autorităților de poliție britanice cu privire la faptul că toți cei șase pasageri ai autoturismului implicat în accident sunt cetățeni români. Aceștia se deplasau pe autostradă M6 într-un autoturism, care a fost acroșat de un camion. În urma impactului, cinci dintre cetățenii români au decedat, iar a șasea persoană a fost transportată la o unitate medicală și se află în afară oricărui pericol”, se arată în comunicatul MAE.

Două dintre victime erau soț și soție și erau din comuna Tulnici, județul Vrancea, pe nume Cucoana și Marius Zevian. Edilul localității a precizat că cei doi soţi aveau 47 de ani și plecaseră în Anglia la cules de căpșuni.

Poliţia a dispus reţinerea şoferului camionului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, sub acuzaţia de omor din culpă provocat prin conducerea în mod periculos a unui vehicul.

Citește și: SOC! Cine este cel care a comis atacul din Manchester!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top