Connect with us
Accident în Balotești, pe DN 1 - Două persoane rănite

Știri

Accident în Balotești, pe DN 1 – Două persoane, rănite

Un accident a avut loc miercuri seara în localitatea Balotești, din județul Ilfov, pe Drumul Național 1 (DN 1), a transmis centrul Infotrafic din cadrul Poliției Română.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, în localitatea Baloteşti, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune faţă-spate ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a 2 persoane.

Circulaţia rutieră este oprită pe prima bandă a sensului de mers Bucureşti-Ploieşti şi se desfăşoară pe cea de-a doua, îngreunat, valorile de trafic fiind intense la această oră, se arată în comunicatul Infotrafic de miercuri seara.

De asemenea, un alt accident a avut loc în această seară în județul Timiș, mai transmit polițiștii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat pe DN 6, la kilometrul 209, în apropierea localităţii Belinţ, din judeţul Timiş, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane. Se circulă în condiţii de aglomeraţie la această oră pe ambele sensuri de mers.

Citește și: Timiș: Accident în Belint, soldat cu moartea a trei persoane

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top