Categorii Știri

Accident in Bistrita – Nasaud. Doi oameni au murit

Un accident grav a avut loc in Bistrita – Nasaud, in noaptea de duminica spre luni. Doi oameni au murit, iar unul a fost grav ranit dupa ce un autoturism s-a ciocnit de un TIR incarcat cu lemne, care circula in fata sa.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, intre localitatile Sintereag si Beclean. In urma impactului dintre cele doua vehicule, pasagerul din dreapta si un altul aflat pe bancheta din spate au murit pe loc.

 

“La fata locului au fost gasite trei victime, doua dintre ele incarcerate intr-un autoturism care a colizionat din spate un TIR incarcat cu lemne. Singurul care nu a avut nevoie de ajutorul echipajului de la descarcerare a fost soferul care a fost preluat de echipajul de Terapie Mobila Intensiva, stabilizat si transportat la spital. Celelalte doua persoane aflate in masina prezentau leziuni incompatibile cu viata. Interventia a fost foarte dificila deoarece autoturismul a intrat aproape total sub incarcatura TIR-ului”, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISU Bistrita-Nasaud, plutonierul major Marius Rus.

Oamenii legii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More