Connect with us
Accident in Bucuresti. O femeie a intrat cu masina intr-un grup de oameni!

Știri

Accident in Bucuresti. O femeie a intrat cu masina intr-un grup de oameni!

O soferita a spulberat 2 calatori, dupa ce a intrat in tromba cu masina intr-o statie de autobuz de pe Calea Vacaresti.

In urma impactului violent un barbat de 50 de ani a ramas inconstient, iar o femeie de aceeasi varsta s-a ales cu o fractura de picior. Cea de la volan nu bause, relateaza Stirile Pro TV.

Masina, in care se aflau soferita si tatal ei, ar fi rulat cu cu viteza pe linia de tramvai catre podul Mihai Bravu.

In zona unei treceri de pietoni soferita a pierdut controlul masinii si s-a indreptat spre statia RATB, unde asteptau mai multi oameni. A lovit prima data un copac, bordura, cei doi pietoni si apoi s-a rasturnat.

In statie erau 6 oameni, insa numai patru au apucat sa se fereasca. O femeie are acum piciorul rupt, iar barbatul de langa ea nu s-a mai ridicat de jos. Medicii l-au dus la Spitalul Bagdasar, in coma. Cea care a provocat totul nu a putut sa le explice politistilor cum a iesit in decor.

Barbatul ranit grav in accident este in coma, cu traumatism cranio-cerebral grav si contuzii pulmonare, fiind intubat si ventilat mecanic.

Din primele date, a reiesit ca soferita nu a adaptat viteza la conditiile de drum. Potrivit unor surse de la fata locului, femeia aflata la volan, in varsta de aproximativ 30 de ani, ar fi suferit un atac de panica.

Soferita este cercetata penal pentru vatamare corporala din culpa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top