Știri

Accident în Buftea, vineri dimineața. O persoană a fost rănită

Un accident rutier a avut loc vineri dimineaţă în Buftea, județul Ilfov, în apropiere de pod Buciumeni, o persoană fiind rănită, anunţă IPJ Ilfov.

Cauza accidentului a fost pătrunderea pe contrasens, două maşini lovindu-se frontal. Victima este în stare conştientă şi este cooperantă.

Traficul este blocat şi a fost deviat pe strada Independenţei.

Şoferii au fost testaţi şi aveau alcoolemie zero.

Mai multe accidente au avut loc în ultimele ore

Trei autoturisme au fost implicate joi seara într-un accident rutier pe DN1, între Teiuş şi Aiud, în urma căruia traficul a fost blocat în zonă pe ambele sensuri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, la faţa locului au fost trimise o autospecială, o ambulanţă SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba. Niciuna din cele şapte persoane aflate în cele trei autoturisme implicate în accident nu a dorit să fie transportată la spital, au precizat reprezentanţii ISU.

Urmează ca Poliţia să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

De asemenea, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Baia Mare – Dej, pe raza localităţii Şomcuţa Mare, judeţul Maramureş, a avut loc un accident, produs pe fondul adormirii la volan.

Conducătorul unei autocisterne a fost rănit după ce autovehiculul condus a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, valorile de trafic fiind scăzute la această oră.

Citește și: Ilfov: Accident în Cornetu: Un bărbat și-a pierdut viața

Acest articol a fost actualizat la: 2018-09-07T09:54:16+03:00 9:54

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More