Connect with us
Accident în Buzău: Destin tragic pentru bărbatul care și-a salvat familia

Știri

Accident în Buzău: Destin tragic pentru bărbatul care și-a salvat familia

Un conducător auto în vârstă de 65 de ani din Râmnicu Sărat a decedat, miercuri, după ce automobilul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un şanţ în cartierul Costieni, la ieşirea municipiul Râmnicu Sărat.

Acesta a decedat la scurt timp după ce şi-a salvat soţia şi nepotul, răniţi în accident.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghicu, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat într-un şanţ adânc din apropierea căii ferate.

„În urma evenimentului, acesta a ajutat la scoaterea soţiei şi nepotului, după care, probabil din motive medicale, a decedat”, a mai declarat sursa citată.

Sursa citată a precizat că medicii de pe ambulanţa SMURD i-au aplicat manevre de resuscitare însă acestea au rămas fără rezultat.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier”, a mai spus purtătorul ce cuvânt.

Accident cu autospecială aparținând ISU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a dat publicităţii, miercuri, o înregistrare video a accidentului de sâmbătă, în care a fost implicată o autospecială a instituţiei, care se deplasa la o intervenţie în zona afectată de inundaţii.

Pe înregistrarea surprinsă de camera de luat vederi montată pe autospecială se observă cum un autoturism care se deplasa din sens opus, pe fondul vitezei excesive, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin autospeciala în care se aflau şase pompieri militari, maşina de intervenţie răsturnându-se în afara părţii carosabile.

„Pe înregistrare se observă că autospeciala de intervenţie de deplasează regulamentar. Am dat publicităţii aceste imagini pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că toţi participanţii la trafic trebuie să fie atenţi, în special când pe drumurile publice sunt autospeciale care se deplasează la diverse situaţii de urgenţă”, a declarat, pentru AGERPRES, Adrian Cepoi, din cadrul ISU Bacău.

Îm urma accidentului, cei şase pompieri militari şi trei pasageri din autoturismul care a provocat accidentul au fost preluaţi de ambulanţe şi trimişi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău. Cele nouă victime nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top