Connect with us
Accident în Cluj: O tânără de 28 de ani a murit și alte două persoane sunt în stare gravă

Știri

Accident în Cluj: O tânără de 28 de ani a murit și alte două persoane sunt în stare gravă

Accident în Cluj: O tânără de 28 de ani a murit și alte două persoane sunt în stare gravă. Accidentul a avut loc pe raza localității Bunești, din județul Cluj. În urma accidentului din Cluj o tânără de 28 de ani a murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă.

Din primele cercetări se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un cap de pod.

”Pe DN 1 C, pe raza comunei Mintiu Gherlii, localitatea Buneşti, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a două persoane. Conform primelor verificări, un tânăr, de 23 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Dej spre Cluj-Napoca, pe fondul neatenţiei la volan, a pătruns pe sensul opus de mers.

Astfel, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. Accidentul s-a soldat cu decesul unei tinere, de 28 de ani, din localitatea Luna de Jos, pasageră în autoturism. Conducătorul auto şi o tânără de 18 ani, din Luna de Jos, pasageră în autoturism, au fost răniţi grav”, se arată în documentul citat.

Citește și: Accident pe DN2: Trei morți și cel puțin 17 răniți. A fost activat planul roșu de intervenție

Accident mortal în Mehedinți

Un alt accident grav a avut loc în Mehedinți. Trei persoane au murit după ce un microbuz s-a ciocnit cu autoutilitară. DN 6 Strehaia – Filiaşi, în localitatea Jugastru. Potrivit purtătorului de cuvânt, la fața locului au ajuns mai multe echipaje Smurd. Două dintre persoane au murit pe loc. În cazul celei de-a treia s-a încercat resuscitarea, însă fără rezultat.

Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top