Știri

Accident în Germania. Zece români au fost răniți. Cine sunt victimele

Un grav accident rutier în care au fost implicați zece români s-a produs în Germania.

Zece lucrători români au fost răniţi într-un accident de microbuz survenit luni în nordul Germaniei, informează presa locală.

Microbuzul, care avea la bord 12 lucrători agricoli, s-a răsturnat într-un şanţ la orele prânzului între localităţile Barlt şi Trennewurth (landul Schleswig-Holstein).

Trei bărbaţi au fost grav răniţi şi alţi şapte uşor răniţi, toţi fiind transportaţi la spital.

Se pare că accidentul s-a produs după ce vehiculul, condus de un român de 22 de ani, a lovit un animal, împrejurările urmând să fie stabilite de poliţie, care trebuie să clarifice şi de ce în maşina cu 9 locuri se aflau 12 persoane, menţionează portalul shz.de.

Te-ar putea interesa și: Accident luni seara pe autostrada București Pitești

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc luni seară pe A1 Bucureşti-Piteşti, traficul rutier fiind blocat la kilometrul 104, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate şase maşini, dintre care una s-a răsturnat.

Trei dintre cele şapte persoane aflate în maşinile implicate în accident au fost rănite, iar două au fost transportate la spital.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, 1 SMURD, 1 SMURD TIM şi o autospecială cu apă şi spumă.

Citește și: Hunedoara: Accident de autocar pe DN 7. Un mort și 32 de răniți

Vezi comentarii

  • Se întîmplă multe tragedi rutiere dar dacă în România s-ar putea trăii decent Românii ar reveni în România !Asta dacă se va schimba moneda în euro !

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More