Connect with us
Accident în "intersecția morții". O mamă și fiul ei au ajuns la spital!

Știri

Accident în „intersecția morții”. O mamă și fiul ei au ajuns la spital!

O tânără șoferiță și copilul acesteia au ajuns la spital după un accident rutier grav. Mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate.

Incidentul rutier s-a produs la intersecția drumurilor Botoșani-Vorona și Cristinești-Orășeni, într-o zonă cunoscută de localnici drept „intersecția morții” din cauza numărului mare de accidente rutiere cu moți produse aici.

Mașina femeii a fost spulberată de un autoturism Seat și aruncată într-un șanț în care se aflau crucile unor soți care își pierduseră viața chiar în acel loc, într-un alt accident.

În urma impactului şoferiţa a suferit o fractură deschisă iar fiul acesteia mai multe traumatisme care însă nu-i pun viaţa în pericol. Medicii sunt de părere că aceștia au avut mare noroc că au supraviețuit având în vedere gravitatea accidentului.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului a fost şoferul Seat-ului. Acesta nu a acordat prioritate în această intersecţie deşi era semnalizată cu semnul „Stop”, scrie Adevărul.

Citește și: Accident rutier cu patru VICTIME!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top