Știri

Accident în lanț pe Autostrada A3. Opt mașini au fost implicate

Opt autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc joi dimineaţa, pe A3 Bucureşti-Ploieşti, în zona localităţii Brazi, din judeţul Prahova, o persoană fiind uşor rănită, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 55, în zona localităţii Brazi, judeţul Prahova, s-au produs coliziuni între 8 autovehicule, din cauza poleiului depus pe carosabil.

În urma impactului, o persoană a suferit leziuni uşoare. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers spre Ploieşti, însă se deviază la kilometrul 43, în zona localităţii Gherghiţa”, a precizat IGPR.

La faţa locului a intervenit o o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială transport personal şi victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Un alt accident în lanț a avut loc în Vrancea

Trei persoane au fost rănite, în cursul nopţii de miercuri spre joi, pe DN 2-E 85, în apropiere de Adjud, într-un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„În cursul noptii, în zona podului peste Trotuş a avut loc o coliziune în lanţ în care au fost implicate două TIR-uri şi două autoturisme. Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost preluate de ambulanţă”, se arată în informarea IPJ Vrancea.

Paramedicii au acordat primul ajutor şi unui bărbat care a suferit un atac de panică.

„În jurul orei 2,00, pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au fost solicitaţi să intervină cu modulul SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă la un accident rutier produs pe DN 2, la intrarea în municipiul Adjud.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei victime de sex masculin, în vârstă de aproximativ 24 de ani, care prezenta hipertensiune arterială, cefalee şi atac de panică.

Victima a fost ulterior transportată la CPU Adjud. Celelalte trei victime au fost preluate de echipajele SAJ aflate la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani, una dintre victimele care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, un tânăr de 25 de ani, din Olt, a suferit multiple traumatisme, fiind internat la secţia de Ortopedie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Noi detalii despre accidentul în care a murit Anca Pop. Ce spune sora cântăreței

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More