Connect with us
Accident în Măneciu: Trei copii implicați. Doi în stare gravă la spital

Știri

Accident în Măneciu: Trei copii, implicați. Doi, în stare gravă la spital

Accident în Măneciu. Unde doi copii care mergeau pe marginea drumului naţional 1A au fost grav răniţi în urma unui accident produs în această dimineaţă.

Un autoturism a derapat şi a ieşit de pe şosea. În urma accidentului, unul dintre copii, în vârstă de 11 ani este în comă, relatează news.ro.

Doi dintre copiii implicaţi în accidentul rutier produs marţi dimineaţă pe DN 1 A, în localitatea prahoveană Măneciu, vor fi transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Unul dintre copii este fiul de un al şoferiţei care a provocat accidentul şi a cărui stare s-a agravat, deşi iniţial nu părea să fi suferit leziuni.

Copilul de un an şi jumătate aflat în autoturismul care e derapat şi a lovit alţi doi copii pe DN 1 A va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spitalul Bagdasar Arseni, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae. Copilul, care iniţial nu părea să fi fost grav rănit, are leziuni grave.

Astfel, potrivit medicului Andrei Ilinca de la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean Ploieşti, băiatul de un an şi jumătate are un traumatism cranio-cerebral.

Citește și: Accident rutier în Vâlcea soldat cu moartea a două persoane. Alte trei, grav rănite

Care este starea micuților

Tot la Bucureşti va fi transportat cu o ambulanţă şi băiatul de 11 ani care a fost lovit de maşina scăpată de sub control in timp ce se îndrepta spre şcoală şi care a intrat în comă imediat după accident. El va fi transportat la spitalul Bagdasar Arseni cu ambulanţa.

Cea de-a treia victimă, un băiat de şapte ani care mergea împreună cu cel de 11 ani către şcoală, este în stare mai bună şi va fi transferat de la Spitalul Judeţean Ploieşti la cel de pediatrie.

Accidentul a avut loc în localitatea Măneciu, unde o şoferiţă aflată în autoturism cu copilul său în vârstă de un an a pierdut controlul volanului iar maşina a derapat şi a lovit doi copii care mergeau pe marginea şoselei.

În urma impactului, unul dintre copii, în vârstă de 11 ani, a fost rănit grav, el fiind găsit inconştient. Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae a declarat că victima va fi intubată şi transportată la spitalul judeţean din Ploieşti.

Cel de al doilea copil lovit era conştient la momentul sosirii echipajelor medicale. Copilul de un an aflat în autoturism nu a fost rănit, deşi maşina a derapat şi s-a lovit de un cap de pod.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top