Connect with us
Accident în Mogoșoaia, județul Ilfov, luni seară. O ambulanță SMURD s-a ciocnit cu autoturism, trei oameni fiind răniți.

Știri

Accident în Mogoșoaia, între o ambulanță SMURD și un autoturism

Un grav accident rutier s-a produs la rondul de la Mogoșoaia, pe Șoseaua București-Târgoviște. Trei oameni au ajuns la spital, după ce o ambulanță SMURD s-a ciocnit cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Ambulanţa SMURD, care circula pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, a intrat în coliziune cu un autoturism care a ieşit de pe o stradă lăturalnică şi nu i-a acordat prioritate, a declarat, pentru News.ro, Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite uşor, dintre care două din autoturism şi asistentul din ambulanţă, a precizat Ovidiu Munteanu. El a adăugat că în ambulanţă nu se afla niciun pacient, echipajul deplasându-se în acel moment spre locul unde fusese solicitat de urgenţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru News.ro, că niciun rănit nu a fost încarcerat. Asistentul SMURD a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar celelalte două persoane care au suferit traumatisme uşoare au fost duse la Spitalul Elias, a mai spus Vasile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top