Connect with us

Știri

Accident în Murfatlar. O femeie a fost lovită mortal de tren, circulația feroviară a fost oprită

Accident în Stația CFR Murfatlar. O persoană care nu s-a asigurat la trecerea liniilor de cale ferată a murit după ce a fost lovită, miercuri dimineaţă, de un tren de călători.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia feroviară în zonă este oprită până la finalizarea cercetărilor la locul producerii accidentului.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 800, la kilometrul feroviar 209+400 de metri, o persoană care nu s-a asigurat a fost lovită de trenul R 1580 Constanţa – Bucureşti, în Staţia de cale ferată Murfatlar, judeţul Constanţa.

Citește și: Crimă în Terpezița, Dolj. Un bărbat a fost ucis de un adolescent de 17 ani14.11.2018

În urma impactului, persoana a decedat. Circulaţia feroviară este oprită până la finalizarea cercetării locului faptei, estimându-se reluarea acesteia în aproximativ o oră”, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au menţionat că victima accidentului feroviar este o femeie.

Accident pe Autostrada A3 București – Ploiești. 2 persoane rănite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 68, în dreptul localităţii Bărcăneşti, judeţul Prahova, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului în momentul în care a vrut să evite un obstacol şi a intrat într-un parapet median.

În urma impactului şoferul şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, acesta din urma fiind şi transportat la spital.

Circulaţia rutieră este blocată pe banda a doua a sensului de mers Bucureşti – Ploieşti şi se desfăşoară pe prima, estimându-se reluarea în condiţii normale în aproximativ 30 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top