Connect with us
Accident în Olt. Un copil a fost transportat la spital cu elicopterul

Știri

Accident în Olt. Un copil a fost transportat la spital cu elicopterul

Un copil în vârstă de 12 ani, accidentat de o autoutilitară în oraşul Balş, în timp ce traversa prin loc nepermis, a fost grav rănit şi a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Accidentul s-a produs la ieşirea din oraşul Balş spre municipiul Slatina, pe drumul naţional ce face legătura între Slatina şi Craiova (DN 65). Echipajele medicale care au intervenit la locul accidentului l-au găsit pe minor inconştient, politraumatizat.

„Un minor de 12 ani, din oraşul Balş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind acroşat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase alcool.

Copilul a traversat printr-un loc nepermis

Copilul accidentat, aflat în stare comatoasă, a fost transportat la spitalul Balş de un echipaj SMURD, iar de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD care l-a dus la un spital din municipiul Craiova.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat, în condiţii normale, pe DN7 Deva – Arad, la kilometrul 502, în zona localităţii Milova, judeţul Arad, unde a avut loc un accident între un autotren şi o autoutilitară. În urma impactului frontal, produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, pe un carosabil umed, o persoană a fost rănită uşor.

Citește și Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a făcut accident

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată, în condiţii normale pe DN1K (şoseaua de centură a municipiului Braşov), unde anterior traficul rutier a fost oprit din cauza unui accident. O persoană a fost rănită uşor, în urma impactului dintre două autoturisme, produs din cauza neatenţiei în conducere şi a nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule.

1 Comment

1 Comment

  1. ANONIM

    2019-08-11T11:44:33+03:00 at 11:44

    DE EVITAT ANUMITE ZONE …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top