Connect with us
Accident in Salaj! 13 oameni au fost raniti

Știri

Accident in Salaj! 13 oameni au fost raniti

Un accident teribil a avut loc, marti dimineata, in judetul Salaj. Circa 13 persoane au fost ranite dupa o coliziune intre un microbuz si autoutilitara. Una dintre victimele accidentului se afla in stare grava.

Autovehiculele implicate in evenimentul rutier s-au ciocnit frontal, accidentul producandu-se intr-o zona in care s-au mai petrecut incidente de acest gen.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si SMURD, iar traficul auto pe DN1H Zalau – Simleu Silvaniei, a fost oprit in localitatea Vorsolt.

„Un grav accident de circulatie a avut loc intre localitatile Hereclean si Varsolt, dupa ce o autoutilitara a intrat in coliziune cu un microbuz de transport persoane. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului, s-a stabilit ca soferul autoutilitarei, intr-o curba la dreapta, din cauza neatentiei, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un microbuz. In urma impactului microbuzul s-a rasturnat in sant, 13 persoane fiind transportate la spital”, a declarat marti, pentru Agerpres, Maria Cristea, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj.

Este cel de-al doilea accident grav care are loc marti dimineata. Un alt incident auto s-a petrecut pe Autostrada Soarelui si s-a soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top