Connect with us
Accident în Seleuș, județul Arad! Un microbuz a căzut într-o râpă, două persoane au murit

Știri

Accident în Seleuș, județul Arad! Un microbuz a căzut într-o râpă, două persoane au murit

Accident în Seleuș, județul Arad. Un accident grav s-a produs, vineri seara, pe o șosea din județul Arad. Un microbuz a căzut de pe podul din localitatea Seleuş.

Potrivit pompierilor care au intervenit, o persoană a ieșit singură din mașină, dar alte două au rămas în interior. Cele două persoane rămase în interior au murit.

foto: Fb. radararad


Un elicopter SMURD a plecat spre locul accidentului, pentru a prelua victima care a supraviețuit.

Te-ar putea interesa și: Un nou accident în Ungaria: Un cetățean român a murit

Un nou accident în Ungaria, soldat cu victime din țara noastră. Un cetăţean român a murit, joi, într-un accident rutier în Ungaria, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), la solicitarea agenției de presă Agerpres.

„Ambasada României în Ungaria urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 24 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în România”, arată MAE.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor.

Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii misiunii diplomatice, în urma accidentului şoferul unuia dintre autoturisme, cetăţean român, a decedat, arată MAE.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară.

Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale, evidenţiază MAE.

 

Accident în Ungaria: Cele mai grave accidente din țara vecină în care au murit români

Cel mai grav accident de acest gen avut loc în noaptea de 30/31 octombrie 2011, în urma impactului între un TIR înmatriculat în România şi un microbuz înmatriculat în Spania, care venea de la Valencia.

Accidentul, produs pe autostrada M43 din Ungaria, între localitatea Mako şi Budapesta, s-a soldat cu decesul a 14 români, printre care şi trei copii cu vârste între 7 şi 14 ani. De asemenea, al 15-lea pasager al microbuzului a fost internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Universitar din Szeged.

22 mai 2018 – Nouă cetăţeni români au murit într-un accident rutier produs în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România.

1 Comment

1 Comment

  1. Angel

    2018-05-26T12:56:33+03:00 at 12:56

    Doar o persoană a murit, nu două, informați-vă ca lumea… Șoferul este în stare gravă la spital…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top