Connect with us
Accident în Sibiu, în seara zilei de miercuri. Trei oameni au fost grav răniți, după ce două mașini s-au cioncit la intrarea în municipiul SIbiu.

Știri

Accident în Sibiu, miercuri seara. Trei persoane au fost rănite

Un grav accident rutier s-a produs miercuri seara la intrarea în Sibiu, pe DN1. Trei persoane au fost rănite, după coliziunea a două mașini.

Conform reprezentanților Poliției Județene Sibiu, două mașini s-au ciocnit la intrarea în municipiul Sibiu, dinspre Brașov. Dintre cele trei persoane rănite, una a fost încarcerată și se află în stare de inconștiență.

Primele informații indică faptul că șoferul uneia dintre mașini, un bărbat de 69 de ani, a întros pe linia continuă. Mașina sa a fost lovită apoi de un autoturism.

”O persoană este încarcerată, fiind inconştientă. Alte două persoane au suferit contuzii şi escoriaţii”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, pentru news.ro.

ISU intervine cu un echipaj medical, dar şi cu echipajul de descarcerare, la ora transmiterii acestei ştiri, lucrându-se pentru scoaterea victimei încarcerate din maşină.

Potrivit poliţiştilor, în zona accidentului se circulă alternativ, pe un singur fir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top