Connect with us
Un accident s-a produs luni, 3 octombrie, în județul Sibiu, în apropiere de Miercurea Sibiului. Planul roșu de intervenție a fost activat!

Știri

UPDATE: Accident în Sibiu, pe DN 1- Sunt 14 răniți. Planul ROȘU a fost activat!

Un accident s-a produs luni, pe DN 1, în județul Sibiu, în apropiere de localitatea Miercurea Sibiului. Incidentul rutier s-a produs între un microbuz și o mașină.

Update, ora 14.07: Sunt 14 răniți în urma accidentului din Sibiu. Alte nouă persoane rănite au fost transportate la spital, trei dintre acestea fiind în stare gravă. Printre cei 14 răniţi în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism sunt şi doi copii.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, iar echipajele de descarcerare s-au deplasat la fața locului. Conform primelor informații cel puțin șase oameni au fost răniți.

Microbuzul implicat în accident circula din direcția Alba-Sibiu, traficul fiind blocat total intre Alba și Miercurea, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, citată de oradesibiu.ro.

O victimă a rămas încarcerată în fiarele contorsionate. Se pare că șoferul microbuzului și un pasager s-au ales cu fracturi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top