Connect with us
Accident în Sinaia. O mașină în care se aflau trei persoane a derapat, vineri, pe drumul care leagă stațiunea de Cota 1400.

Știri

Accident în Sinaia: Trei răniți după ce o mașină a căzut într-o râpă

Accident în Sinaia. O mașină în care se aflau trei persoane a derapat, vineri, pe drumul care leagă stațiunea Sinaia de Cota 1400. Autoturismul a căzut într-o râpă de 20 de metri, în condițiile în care carosabilul este acoperit cu zăpadă.

Cei trei răniți au reușit să iasă din mașina care a aterizat pe roți și au urcat până pe marginea drumului. Acolo au fost preluate de echipajele medicale venite la locul accidentului și duse la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs vineri la un kilometru de Cota 1.00 din masivul Bucegi. Mașina a derapat pe drumul acoperit de zăpadă în condiţiile în care tot drumul este o înşiruire de curbe, şi a căzut 20 de metri în gol. Cei trei ocupanţi, dintre care unul rănit mai grav, au reuşit să iasă din maşină şi să urce singuri până la şosea.

După acest incident, autoritățile au decis să nu mai permită mașinilor să urce pe drumul spre Cota 1400. Un echipaj al Poliției Rutiere îi va însoți pe cei care au urcat deja, pentru ca aceștia să coboare în condiții de siguranță, a mai precizat Brezeanu.

Accident în Sinaia: Autoturismul a căzut într-o râpă de 20 de metri

Drumul din stațiunea Sinaia către cota 1.400 se află în administrarea Primăriei Sinaia. Autoritățile îl închid în fiecare iarnă, interzicând accesul autovehiculelor. În anii trecuți Primăria a explicat că dezăpezirea acestui drum ar costa cât dezăpezirea a jumătate din străzile orașului. Din acest motiv, autoritățile recurg la închiderea drumului.

Citește și: Update: Tragedia aviatică din Columbia. Accidentul ar fi fost cauzat de lipsa combustibilului

Turiștilor care vor să urce la cota 1400 le este recomandată utilizarea telegondolei din oraș.

1 Comment

1 Comment

  1. Madalina

    2016-12-02T22:09:39+02:00 at 22:09

    În primul rând….
    trebuie mentionat faptul că pe drumul care leagă stațiunea Sinaia de Cota 1400 „Carosabilul a fost acoperit cu polei….”
    În al doilea rând ….
    După acest incident, din păcate „mașinilor le-a fost permis să urce pe drumul spre Cota 1400”
    Trist….
    Au fost clipe de groaza…..trăite de multi dintre noi…..care puteau fi evitate dacă autoritățile îşi făceau datoria.. ..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top