Connect with us
Un accident a avut loc în noaptea de joi spre vineri în TImiș, pe raza localității Giroc. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Știri

Accident în Timiș, în localitatea Giroc. O mașină s-a ciocnit cu un tren

Un accident a avut loc în județul Timiș, în noaptea de joi spre vineri, pe raza localității Giroc. Șoferul unei mașini a ignorat semnalele luminoase și acustice ale barierei și a lovit un tren „Săgeata Albastră”.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4 dimineața. Potrivit anchetatorilor, șoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Giroc spre Timişoara a trecut pe lângă două maşini care stăteau la barieră, la trecerea la nivel cu calea ferată, şi a lovit în plin un tren Săgeata Albastră care circula pe ruta Buziaş – Timişoara.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat la aproximativ 30 de metri, distrugând un semafor feroviar. Trenul s-a oprit, apoi, la 200 de metri de locul accidentului.

Trei persoane au fost grav rănite şi au fost transportate la spital. Este vorba despre şoferul maşinii şi doi pasageri care au rămas încarceraţi, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i scoate dintre fiarele autoturismului.

Trenul a fost de asemenea avariat, circulaţia feroviară fiind întreruptă la ora transmiterii acestei ştiri.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi cei de la Poliţia Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top