Connect with us
Accident Timiș 21 aprilie

Știri

Accident în Timiș 21 aprilie 2018. Un tren a lovit un TIR

Accident în județul Timiș, unde un tren cu 400 de pasageri înăuntru a lovit un TIR. Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de sâmbătă, 21 aprilie, în jurul orei 15.

Mecanicul locomotivei, pe mâinile medicilor

Accidentul a fost unul destul de grav și i-a băgat în spaimă pe pasageri. S-a produs între un tren care transporta 400 de călători și un TIR. Accidentul a avut loc între Lugoj și Caransebeș, informează presa locală.

Șoferul unui TIR s-a avântat prea tare pe șinele de cale ferată exact în momentul când trenul trecea în zonă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje speciale de pompieri, dar și polițiștii. Mecanicul de locomotivă a fost transportat de urgență la spital. Bărbatul de 42 de ani se află acum pe mâinile medicilor, informează presa din Timiș.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit la modul serios în urma acestui accident, cu excepția faptului că toți au trecut printr-o spaimă soră cu moartea.

„La ora 15.03, trenul 1798, între Lugoj și Tapia, a lovit un tir. Sunt avarii la locomotivă pentru că sunt rupte tuburile și spart parbrizul. Probabil că trebuie să schimbe locomotiva, adică să dea locomotiva de ajutor de la Caransebeș.

Mecanicul acuză o lovitură la mână.”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Cristian Udrea, sef al Serviciului Siguranta Circulatiei la Regionala CFR Timisoara.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top