Connect with us
Accident în Vaslui. Un TIR încărcat cu obiecte sanitare s-a răsturnat. Totul s-a produs din cauza roților de la remorcă, care s-au desprins

Știri

Accident în Vaslui: Un TIR încărcat cu obiecte sanitare s-a răsturnat

Accident în Vaslui, miercuri, 23 noiembrie. Un TIR încărcat cu obiecte sanitare s-a răsturnat. Trafic îngreunat pe DN24, pentru că marfa din TIR s-a împrăștiat pe șosea.

Accidentul a avut loc în apropiere de punctul de informare rutieră Crasna, la 20 de kilometri de Vaslui. TIR-ul s-a răsturnat, după ce a rămas în mers fără roțile din spate ale remorcii. Potrivit polițiștilor, partea din spate a autotrenului s-a rupt după ce a trecut peste o linie de cale ferată.

Accident în Vaslui: TIR-ul a rămas fără roțile din spate

”În urma defecţiunii apărute la roţile din spate, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe acostamentul şoselei, o parte din şasiu fiind pe şosea. În consecinţă, echipaje de poliţişti s-au deplasat în zonă, unde dirijează traficul rutier”, a declarat, miercuri, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Cea mai mare parte din obiectele sanitare şi de menaj cu care era încărcat TIR-ul s-au împrăştiat pe câmp.

Accident și în Caraș-Severin. O cisternă s-a răsturnat

Accident în Caraș – Severin, miercuri, 23 noiembrie. O cisternă încărcată cu 24 de tone de bitum lichid s-a răsturnat pe DN 6

Evenimentul rutier s-a produs între localităţile Teregova şi Domaşnea din judeţul Caraş- Severin.

Potrivit primelor informații, șoferul a suferit răni uşoare la mâini. Drumul național 6 a fost blocat în urma accident.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Timiş, cisterna care transporta 24 de tone de bitum lichid, o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici, s-a răsturnat miercuri dimineaţă.

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanţă SMURD au intervenit.

Alături de ele și o autospecială pentru muncă operativă. De asemenea, o autospecială destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie s-au deplasat în zonă.

“Având în vedere faptul că cisterna transporta 24 tone bitum lichid – o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici – la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru muncă operativă. S-au luat imediat măsuri de stabilire a unui perimetru de siguranţă şi de asigurare PSI”, transmite ISU Caraş-Severin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top