Connect with us
Accident în Vrancea. Un autoturism a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de o altă mașină, ieșire din Bizighești, către Mărășești, pe DN 2

Știri

UPDATE: Accident în Vrancea: Trei persoane au fost rănite. Traficul pe DN2 a fost reluat

Accident în Vrancea: Trei persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit pe drumul național 2 (DN2) în zona localităţii Bizigheşti.

Accidentul s-a produs joi dimineața, la ieșire din localitatea Bizighești, către Mărășești, pe DN 2 (E85).

UPDATE 9.45: Traficul pe drumul naţional (DN) 2 (E85), la ieşire din localitatea Bizigheşti, a fost reluat pe un fir, desfăşurându-se îngreunat pe sensul de mers spre Adjud.

Una dintre maşinile implicate aparţine publicaţiei Monitorul de Vrancea şi transporta ziare în judeţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, un autoturism a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de o altă mașină.

În urma impactului trei persoane au fost rănite, acestea rămânând încarcerate, informează Paul Bîndar, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Accident în Vrancea: Victimele au fost transportate la spitalul din Focșani

Cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Focşani. O persoană se află în stare de inconștiență.

Citește și: Teleorman: Accident cu doi morți pe drumul dintre Măldăeni și Mihăești

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 (E85) Focşani – Adjud este oprit pe ambele sensuri în zona în care s-a produs accidentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top