Connect with us
Un accident îngrozitor a avut loc vineri dimineața. În urma cumplitului eveniment, cel puțin 14 oameni și-au pierdut viața.

Știri

ACCIDENT GRAV! Cel puțin 14 MORȚI și 37 de RĂNIȚI!

Un accident îngrozitor a avut loc atăzi în India. Cel puțin 14 persoane și-au pierdut viața și aproape 37 de persoane au fost rănite. Persoanele implicate în accident se întorceau de la o ceremonie de logodnă.

Accident îngrozitor! Cel puțin 14 oameni și-au pierdut viața

Camionul în care se aflau victimele care se întorceau de la ceremonie a intrat într-un șanț. Accidentul a avut loc în statul Uttar Pradesh, care se află în partea de nord a Indiei. Potrivit anchetatorilor, cumplitul eveniment s-a produs pentru că șoferul a adormit în timp ce conducea.

CITEȘTE ȘI: Un avion s-a prăbușit pe o șosea! VIDEO

Se pare că cel puțin 14 persoane și-au pierdut viața, iar alți 37 de oameni au fost răniți. Kaushalendra Singh, șeful poliției locale, a declarat: ”Victimele făceau parte dintr-un grup care se întorcea acasă după ce a participat la o ceremonie de logodnă. Conform anchetei preliminare, şoferul a adormit la volan, pierzând astfel controlul asupra autovehiculului”, conform realitatea.net.

Sursă foto: realitatea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top