Connect with us
Accident între Șercaia și Perșani, pe DN 1. O femeie a murit. Cine e victima

Știri

Accident între Șercaia și Perșani, pe DN 1. O femeie a murit. Cine e victima

O femeie a murit marți, într-un accident produs pe DN 1, între Șercaia și Perșani. Salvatorii au încercat să o resusciteze timp de mai bine de 45 de minute.

”Din păcate, femeia a fost declarată decedată după aplicarea manevrelor de resuscitare mai bine de 45 de minute. A doua victimă, un bărbat de 46 de ani aflat în acelaşi autoturism, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la membru inferior drept, fiind internat la spital”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la dreapta, marcată şi semnalizată corespunzător, în condiţiile unui carosabil uscat.

În această dimineaţă, în jurul orelor 10,00, un bărbat în vârstă de 46 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, a condus un auto marca Toyota pe DN 1, dinspre Braşov spre Făgăraş, iar la km 216+900 m, într-o curbă periculoasă la dreapta, marcată şi semnalizată corespunzător, în

condiţiile unui carosabil uscat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus de un bărbat de 31 de ani din Sibiu.

În urma impactului a rezultat decesul unei persoane pasager în auto şi vătămarea corporală a şoferului autoturismului, ambii cetăţeni ai Republicii Moldova.

Nu ştim gradul de rudenie, dar ambii au acelaşi nume. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, potrivit sursei citate.

Traficul pe DN1, în zona accidentului s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens până la finalizarea cercetărilor şi acordarea îngrijirilor medicale.

Accident în Mureș – O femeie a fost grav rănită

O femeie a suferit răni grave, iar soţul acesteia a fost rănit uşor, după ce au fost implicaţi, marţi, într-un accident rutier pe DN13 E60 Sighişoara – Braşov, în afara localităţii Albeşti, de către şoferul unui autoturism care i-a depăşit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Rugină, a declarat, pentru AGERPRES, că în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, unul condus de un şofer care s-a angajat într-o depăşire, unul care circula din sens opus şi maşina depăşită.

„Din primele cercetări reiese că, pe fondul unei manevre de depăşire neregulamentară, conducătorul unui autoturism a acroşat alte două autoturisme, respectiv unul care circula din sens opus şi autoturismul pe care îl depăşea.

Au rezultat două victime, o femeie în stare gravă, care se afla în autoturismul depăşit, care fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, pasageră în autoturism, precum şi conducătorul aceleiaşi maşini, care a refuzat transportul la o unitate spitalicească. În maşină se aflau şi doi copii, care, din fericire, nu au fost răniţi.

Traficul este blocat pe un sens de mers şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele care au dus la producerea accidentului”, a declarat Emanuela Rugină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat, marţi, că în accidentul din zona localităţii Albeşti au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane, una dintre acestea, o femeie, fiind încarcerată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top