Connect with us
Tragedie în Vaslui. Un grav accident de circulație s-a produs în localitatea vasluiană Ivești. 20 de persoane implicate.

Știri

Accident Ivești județul Vaslui – a fost activat planul roșu de intervenție

Accident Ivești județul Vaslui. Un grav accident de circulație s-a produs în localitatea vasluiană Ivești. Cel puțin 20 de persoane au fost implicate în coliziunea dintre un tir și un microbuz.

Accident Ivești județul Vaslui – plan roșu de alertă

Accidentul s-a produs joi dimineața. În coliziune au fost implicate un tir și un microbuz de persoane. Cinci persoane au fost rănite. În urma alertării serviciilor de urgență, la faţa locului s-au deplasat şapte ambulanţe. Microbuzul transporta 20 de persoane. Autoritățile au pus în funcțiune planul roșu de intervenţie.

Tragedia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 6.50, la intersecţia DN 11A cu DJ 243, în localitatea Iveşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Vaslui, Lorena David a comentat: Un microbuz de transport care făcea curse regulate în zonă s-a ciocnit de un tir. Ancheta a fost demarată deja pentru a stabili condițiile de producere a accidentului precum și vinovatul.

Citește și: Accident rutier grav – o echipă de fotbal implicată

Reprezentantul ISU Vaslui, Petre Iftene a declarat că 5 persoane cu vârste între 39 și 82 de ani au fost rănite. Datorită amplitudinii catastrofei, autoritățile au activat planul roșu de intervenție. La fața locului au fost trimise 7 ambulanțe, 3 autospeciale și un elicopter SMURD. Victimele în stare ceva mai gravă au fost transportate la spital.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top