Accident la Aeroportul din Sibiu. Un autobuz s-a răsturnat. În ce stare sunt victimele

Catalin Nae
09.07.2018
Accident la Aeroportul din Sibiu. Un autobuz s-a răsturnat. În ce stare sunt victimele

Un accident grav în care a fost implicat un autobuz s-a petrecut la ieșirea de la aeroportul Sibiu, luni dimineață.

Un număr de 33 de persoane rănite vor fi transportate la spitalele din municipiul reşedinţă de judeţ, după ce un autobuz s-a răsturnat luni dimineaţa, pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunţate: 26 de persoane la Spitalul Judeţean, 6 persoane rănite la Spitalul Militar. Au fost 33 de persoane în autobuz”, a informat ISU Sibiu.

La locul accidentului a fost trimis un microbuz de persoane şi opt ambulanţe, potrivit sursei citate.

Traficul rutier este îngreunat la locul accidentului.

Este vorba de un autobuz care făcea curse regulate, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu:

„A1, pe breteaua de coborâre spre aeroport, şoferul unui autobuz, cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat in coliziune cu glisiera din partea stângă, răsturnându-se in afara părţii carosabile.

Mai multe persoane primesc îngrijiri la fata locului, conştiente. Trafic îngreunat”

Accident la Aeroportul din Sibiu: În ce stare sunt victimele

„În urma accidentului rutier din această dimineaţă (autobuzul care s-a răsturnat pe autostradă după ce a pierdut controlul direcţiei de deplasare), la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu au fost aduşi 24 de persoane cu vârste între 21 şi 55 ani.

Pacienţii sunt toţi conştienţi, au suferit contuzii şi traumatisme şi se află în investigaţii medicale, pentru stabilirea diagnosticelor complete şi pentru a identifica dacă sunt cazuri care necesită internare.

Dintre pacienţi, în stare mai gravă este o pacientă cu traumatism toracic, care se află în investigaţii amănunţite, la Computerul Tomograf”. a afirmat Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, pentru Agerpres.

Citește și: Suceava: Accident în Dărmăneşti, cu un autocar plin cu copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *