Connect with us
Accident la metrou, în stația Aurel Vlaicu! O femeie a căzut pe șine

Știri

Accident la metrou, în stația Aurel Vlaicu! O femeie a căzut pe șine

Incident la metroul bucureştean, marți dimineaţă. O femeie a căzut pe linia de tren în staţia Aurel Vlaicu și, potrivit purtătorului de cuvânt al Metrorex, aceasta a fost rănită. Accidentul a dus la întreruperea temporară a circulației.

Ancheta va stabili dacă femeia a încercat să se sinucidă sau a fost pur și simplu vorba despre un accident. Circulația între stațiile Pipera și Aviatorilor a fost blocată circa jumătate de oră.

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfășurat pe un singur fir, în sistem pendulă, în zona staţiei de metrou Parc Bazilescu, după ce un călător aflat în staţie a fost lovit de trenul care circula în direcţia Străuleşti pe data de 5 octombrie 2018.

Citește și: Incident la metrou vineri dimineața! O persoană a fost lovită de tren

„Metrorex anunţă că astăzi, 5.10.2018, la ora 16:25 un călător aflat în staţia de metrou Parc Bazilescu a fost lovit de trenul care circula în direcţia Străuleşti. Călătorii trenului respectiv au fost debarcaţi cu ajutorul personalului Metrorex, prin tunel către staţia Jiului.

Conform procedurilor, trenul va rămâne în aceeaşi poziţie până la sosirea organelor de cercetare. La acest moment persoana lovită se află la peronul staţiei Parc Bazilescu fiind asistată de personalul medical solicitat pentru acordarea primului ajutor”, precizează compania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top