Connect with us
Accident în Mehedinți. Doi oameni au murit și o a treia persoană a fost grav rănită. Autoutilitara în care se aflau a intrat în coliziune...

Știri

Accident în Mehedinți: Doi oameni au murit după ce au ajuns cu mașina într-o prăpastie

Accident în Mehedinți. În urma evenimentului rutier doi oameni au murit și o altă persoană a fost grav rănită. Autoutilitara în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, autoutilitara a ajuns într-o prăpastie.

În accidentul care s-a petrecut în apropiere de viaductul Bahna au fost implicate trei autovehicule. Un TIR care se deplasa dinspre Reșița către Slatina, încărcat cu peste 20 de tone de fier, ar fi scăpat de sub control în urma unei explozii la unul dintre pneuri, relatează mediafax.

Accident în Mehedinți, doi oameni au murit

TIR-ul a acroșat un autoturism, apoi s-a răsturnat pe şosea şi a luat foc. O autoutilitară care circula din sens opus a intrat în coliziune cu TIR-ul și a căzut în prăpastie.

„În eveniment au fost implicate trei autovehicule, un autoturism, un autotren și o autoutilitară. Autoturismul a fost ușor avariat după ce a fost acroșat de TIR. TIR-ul a intrat în coliziune cu autoutilitara care, în urma impactului a fost aruncată peste viaduct într-o prăpastie, de la aproximativ 50 de metri înalțime”, a declarat pentru MEDIAFAX, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți.

Doi oameni care se aflau în autoutilitară au murit, iar o altă persoană a fost grav rănită. Potrivit Poliției, șoferul TIR-ului a reușit să se salveze înainte de izbucnirea incendiului.

Polițiștii fac acum verficări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top