Știri

Accident naval: 17 disparuti

17 persoane au fost date disparute in urma unui accident naval produs aseara in Marea Chinei de Est. Un vas de pescuit s-a ciocnit cu un vas-cargo strain aflat in apele teritoriale ale Chinei.

Nava de pescuit avea la bord 19 persoane. Nava cu numele Lu Rong Yu 58398 si-a ciocnit cu un vas mai mare aseara la ora 19:40, ora Romaniei, 3 si 40 ora Chinei. De aseara si pana in aceasta dimineata nu s-a aflat nimic despre cei 17 pescari disparuti. Scafandrii continua cautarea acestora, iar autoritatile survoleaza apele si insulele din zona producerii accidentului in speranta gasirii de supravietuitori.

Vasul-cargo implicat in accident naviga sub pavilion strain, insa nu se stie deocamdata care este firma si din ce tare provine.

,,Titanicul romanesc”. Tragedia de pe nava Mogosoaia

Povestea nestiuta a celor mai mari naufragii din istoria maritima

ACCIDENT NAVAL. Lumea asista la o adevarata criza a persoanelor disparute in largul marilor si oceanelor din intreaga lume, mai multe anchete fiind deschise in acest sens pe tot mapamondul. Recent, 84 de persoane au disparut in urma unui naufragiu produs in largul coastelor Libiei.

„26 de migranti salvati in Mediterana dupa un naufragiu: potrivit marturiilor culese de OIM, 84 de persoane sunt date disparute”, declarase recent Flavio di Giacomo, purtatorul de cuvant al Organizatiei Internationale pentru Migratie (OIM). Un cargou italian reusise sa salveze doar 26 de persoane din cele peste 100 care doreau sa ajunga in Europa, prin Italia, pe 30 aprilie.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More