Connect with us
Accident naval în județul Tulcea, la Mila 23. Paisprezece persoane au fost rănite după ciocnirea a două ambarcațiuni pe Dunăre.

Știri

Accident naval în Tulcea. Paisprezece persoane au fost rănite

Un grav accident naval s-a produs în Tulcea, pe Dunăre, la Mila 35. Paisprezece oameni au fost răniți după ciocnirea a două ambarcațiuni.

Conform primelor informații, o ambarcațiune de tip water-taxi în care se aflau 14 persoane a fost implicată în acest accident.

Echipajele ISU Tulcea au intervenit la locul accidentului, alături de două echipaje ale SMURD. Șase persoane au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Citește și: Sute de migranți s-au înecat în două naufragii în largul coastei Libiei

“Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie ale ISU Tulcea, împreună cu forţele de sprijin, au început misiunea de salvare şi de preluare a persoanelor care au fost implicate în accidentul naval, astfel că şase persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, iar celelate opt persoane au fost monitorizate medical, dar au refuzat transportul către spital”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

Cauzele si împrejurările în care s-a petrecut accidentul naval sunt în curs de cercetare.

La această acţiune au mai participat, pe lângă ISU Tulcea, Serviciul de Ambulanţă Tulcea,Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea şi Căpitănia Municipiului Tulcea.

Potrivit Poliţiei, în acest caz a fiost deschis un diosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top