Connect with us
Accident în Neamț soldat cu doi morți. Accidentul s-a produs în dreptul localității Nisiporești, din județul Neamț. Un autovehicul s-a ciocnit cu un TIR.

Știri

Accident în Neamț soldat cu doi morți. Trafic blocat pe DN 2

Accident în Neamţ, miercuri 7 decembrie, soldat cu doi morți. Un autoturism s-a ciocnit cu TIR, iar în urma impactului doi oameni au murit.

La ora transmiterii acestei știri, circulația este întreruptă pe drumul național 2 (E 85). Accidentul s-a produs în dreptul localității Nisiporești, din județul Neamț.

Accident în Neamț, doi oameni au murit

Accidentul s-a produs miercuri seară, pe DN 2 (E 85), la ieşire din localitatea Nisiporeşti către Fălticeni, în judeţul Neamţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Elena Bulgărea, un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au murit, informează mediafax.

”Sunt două persoane decedate dintr-un autoturism care a pătruns pe contransens şi a intrat în coliziune cu un autotren”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit centrului Infotrafic, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 (E 85), în zona în care s-a produs accidentul, este blocat.

Accident în Mehedinți, soldat cu doi morți

Un alt accident grav a avut loc în județul Mehedinți. În urma evenimentului rutier doi oameni au murit și o altă persoană a fost grav rănită. Autoutilitara în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, autoutilitara a ajuns într-o prăpastie.

Citește și: Accident grav în Capitală:două persoane au fost rănite

În accidentul care s-a petrecut în apropiere de viaductul Bahna au fost implicate trei autovehicule. Un TIR care se deplasa dinspre Reșița către Slatina, încărcat cu peste 20 de tone de fier, ar fi scăpat de sub control în urma unei explozii la unul dintre pneuri, relatează mediafax.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top