Connect with us
Accident pe Autostrada București-Pitești. Șase mașini au fost implicate într-un accident care s-a produs la kilometrul 20.

Știri

Accident pe A1: Șase mașini au fost implicate

Accident pe A1. Șase mașini au fost implicate într-un accident produs pe Autostrada București-Pitești. Traficul este blocat pe sensul către Pitești. La fața locului mai multe echipaje de poliție, dar și de salvare intervin.

„În data de 25 noiembrie 2016, în jurul ore 16.55, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A1 Bucureşti Piteşti, la kilometrul 20, pe sensul de mers către Piteşti. Au fost implicate şase autoturisme. După sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că nu sunt persoane încarcerate, acestea nu au traumatisme vizibile la prima evaluare şi nu au solicitat îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Cătălin Neguţ.

Accident pe Autostrada București-Pitești

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu motor de descarcerare de la Detaşamentul Bolintin Deal. De asemenea a fost trimisă o ambulanţă SMURD de la acelaşi departament. În plus, alte două ambulanţe SMURD, dintre care una de la ISU Bucureşti Ilfov şi o autospecială pentru transport multiplu, care a fost întoarsă din drum.

Circulaţia a fost blocată pe A1, pe sensul de mers către Piteşti timp de câteva zeci de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top