Connect with us
Accident pe A1, în zona localității Orăștie, pe sensul de mers către Sebeș. Trei tiruri s-au ciocnit, cauzând oprirea traficului pe unul din sensuri.

Știri

Accident pe A1 : trei autotrenuri s-au ciocnit

Accident pe A1, în zona localității Orăștie, pe sensul de mers către Sebeș. Trei tiruri de mare tonaj s-au ciocnit, cauzând oprirea traficului pe unul din sensurile de mers.

Accident pe A1 : Traficul a fost redirecționat

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul este complet blocat pe A1 ca urmare a coliziunii dintre trei autotrenuri. Actualmente, circulația este oprită undeva la kilometrul 333 pe Autostrada Deva-Sebeș.

Infotrafic recomandă șoferilor care urmau să accese A1, să devieze cursul călătoriei spre DN7. La kilometrul 324 al Autostrăzii s-au deplasat autoritățile pentru a informa conducătorii auto în legătură cu accidentul produs și ruta ocolitoare ce trebuie urmată.

În urma coliziunii, unul din șoferi a fost rănit, însă până la această oră, nu se cunoaște starea sa de sănătate. Totodată, nu sunt informații care să confirme dacă a fost necesară transportarea sa la spital.

Citește și: Prognoza meteo 11-18 decembrie. Vine gerul, cu temperaturi de -10 grade în mijlocul zilei

Centrul Infotrafic avertizează șoferii în legătură cu nivelul ridicat al densității ceței. Astfel, este recomandat ca viteza să fie adaptată condițiilor de drum, tocmai pentru a evita evenimente neplăcute.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top