Connect with us

Știri

Accident pe A3 între două motociclete. O persoană a murit, traficul este întrerupt

Traficul rutier este întrerupt duminică, în urma unui accident produs între două motociclete, pe autostrada A3, care s-a soldat cu moartea unei persoane, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al Autostrăzii A3 Ploieşti – Bucureşti, la km 66 (Bărcăneşti, judeţul Prahova), a avut loc o coliziune între două motociclete.

Citește și: Accident grav pe DN 22B. O persoană a murit

În urma impactului, unul dintre conducători a decedat. Traficul rutier este întrerupt, fiind deviat pe DN1 Ploieşti – Bucureşti”, se arată în comunicat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN14 Sighişoara – Sibiu, la km 50, la ieşirea din localitatea Târnava către Mediaş (în judeţul Sibiu), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc -Braşov, la ieşirea din localitatea Moacşa către Braşov (în judeţul Covasna), a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Potrivit primelor informaţii, o persoană a fost rănită. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top