Connect with us
Accident pe autostrada București-Pitești îngreunează circulția. Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Știri

Accident pe autostrada București-Pitești. Circulația este îngreunată

Un accident pe autostrada București-Pitești îngreunează circulația. Centrul Infotrafic anunță că două autovehicule s-au cioncit. În urma impactului nu au rezultat victime.

„(…) din cauza unei coliziuni dintre două autovehicule (un autocamion și o autoutilitară), circulația rutieră pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București – Pitești se desfășoară ușor îngreunat (pe banda numărul unu) la kilometrul 14. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.”, anunță Infotrafic.

Circulația este îngreunată și pe DN7 Vâlvea- Sibiu. Un TIR a rămas imobilizat pe carosabil, anunță Infotrafic.

INFOTRAFIC: Nu sunt drumuri blocate, însă există resticții de circulație

Iată lista drumurilor unde circulația este restricționată sau se desfășoară cu dificultate:

„Amintim că în județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu (între kilometrii 85+534 și 86+948), circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) – Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Citește și: Mersul trenurilor 13 ianuarie. În continuare zeci de trenuri ANULATE

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos – 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni – Vintileasca – 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.”, anunță Infotrafic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top