Connect with us
Accident pe Autostrada Soarelui. O cisternă cu kerosen s-a răsturnat

Știri

Accident pe Autostrada Soarelui. O cisternă cu kerosen s-a răsturnat

Un accident a avut loc pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79 spre București. O cisternă încărcată cu combustibil lichid s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar traficul a fost blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către capitală,  o autocisternă încărcată cu combustibil lichid(kerosen), s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant. Pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat după cum urmează:

– pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă;

– pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.

Din fericirie, nu au fost înregistrare victime. La momentul transmiterii acestei știri, nu se circulă pe autostradă între Lehliu și Drajna.

La fața locului au fost demarate cercetări, pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Accident și pe DN 1

Un accident s-a petrecut și pe DN 1, miercuri, la orele dimineții, iar o persoană a fost rănită.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, circulaţia pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti (DN1) se desfăşoară la această oră îngreunat, unul dintre sensuri fiind afectat.

În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Citește și: Accident în Bălțați, județul Iași. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Citește și: Iași: Accident la Lețcani. Trei oameni au murit după coliziunea a trei mașini

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top