Connect with us
Accident pe Autostrada Soarelui, pe 12 iunie. Traficul a fost oprit, după ce un TIR s-a răsturnat

Știri

Accident pe Autostrada Soarelui, pe 12 iunie. Traficul a fost oprit, după ce un TIR s-a răsturnat

Acciddent pe Autostrada Soarelui pe 12 iunie. Un camion s-a răsturnat, iar traficul a fost imediat restricționat în zonă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 19, pe sensul de mers către Constanţa, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului, a intrat în balans şi s-a răsturnat peste parapetul median.

Se circulă doar pe benzile de urgență

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers şi se circulă în prezent doar pe benzile de urgenţă, valorile de trafic fiind în creştere.

Nu au rezultat victime în urma evenimentului.

Foto: mediacalarasi.ro

Te-ar putea interesa și: Galați. Accident pe DE 87. Un pieton a fost accidentat mortal de un bărbat din Republica Moldova

Accident grav pe DE 87 marți, 16 iunie 2018. Un bărbat în vârstă de 43 ani a murit marţi pe DE 87, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un cetăţean din Republica Moldova.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 41 ani, din Republica Moldova, a condus autoturismul pe DE 87, dinspre punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti către Galaţi, iar la kilometrul 144 a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 43 ani, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără a se asigura, în prealabil.

Citește și: Accident grav lângă București. Victimele au ajuns la spital, ce s-a întâmplat

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa și: Accident mortal cu un tir românesc în Ungaria. Un român printre victime

Accident rutier deosebit de grav în Ungaria. Accidentul s-a produs duminică dimineață, puţin înainte de ora 7, pe drumul naţional 4, în apropiere de Duren.

O dubiţă în care erau trei tineri, doi de 20 de ani, unul de 21, a intrat într-un TIR românesc. Doi dintre tineri aveau 20 de ani şi cel de-al treilea 21 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top