Connect with us
Un accident rutier s-a petrecut pe Centura municipiului București, sâmbătă. Cel puțin trei oameni au fost rănți după coliziunea a două tiruri.

Știri

Accident pe Centura Capitalei. Două tiruri s-au ciocnit. Șase răniți

Accident pe Centura Bucureștiului, sâmbătă, în jurul orei 12.00. Mai multe persoane au fost rănite după ce două tiruri s-au ciocnit frontal, între localitățile Otopeni și Tunari.

Update, ora 14.30: Sunt șase răniți în urma accidentului de pe Șoseaua de Centură. Patru dintre ei au fost duși la Spitalele Elias și Floreasca. Se pare că accidentul s-a produs după ce un TIR nu a păstrat distanța corespunzătoare de mers și a intrat în alt TIR, aflat în față.

Stire initiala.

Un accident între două tiruri a avut loc pe Centura Capitalei. Mai multe ambulanțe s-au deplasat de urgență la fața locului. Se pare că și un al treilea autoturism a fost implicat în evenimentul rutier.

Reprezentanţi ai Poliţiei Ilfov au declarat pentru agenţia MEDIAFAX că în accident au fost implicate, din primele informaţii primite de la faţa locului, două tiruri, trei persoane fiind rănite în urma impactului. Echipe de la Rutieră au fost trimise la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Traficul a fost îngreunat pe șoseaua de centură în urma acestui accident de circulație.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top