Connect with us
Un accident s-a produs marți dimineață pe DN1, în zona Balotești, la intersecția cu drumul care duce spre Corbeanca. Traficul este îngreunat.

Știri

Accident pe DN 1, în apropiere de Balotești. Circulație îngreunată

Un accident a avut loc pe DN1 în apropiere de Balotești, județul Ilfov, marți dimineață. Circulația rutieră se desfăsoară îngreunat pe sensul Ploiești – București, după ce o bandă de mers a fost blocată pentru mai mult de 40 de minute, iar cozile se întind pe cinci kilometri.

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 7.20, pe DN 1, în zona Baloteşti, la intersecţia cu drumul către Corbeanca, în judeţul Ilfov, potrivit Centrului Infotrafic.

Un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovit uşor de un autoturism, pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti.

Banda de mers pe care s-a produs accidentul a fost blocată, maşinile fiind nevoite să ocolească zona pe banda rămasă liberă, astfel că s-au format coloane de autoturisme pe aproximativ cinci kilometri.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a fost reluat, dar este în continuare îngreunat, reprezentanţii Centrului Infotrafic estimând că circulaţia rutieră va reveni la normal în aproximativ jumătate de oră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top