Știri

Accident cu cinci mașini pe cel mai circulat drum al țării

Un accident s-a produs vineri, pe DN 1, în zona municipiului Câmpina, județul Prahova, pe sensul de mers spre Brașov. Cinci mașini au fost implicate în accidente.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs după ce un şofer a vrut să intre pe DN1 fără să se asigure, iar o femeie aflată la volanul altei maşini a schimbat banda şi a frânat brusc, pentru a evita impactul. În acel moment, maşina condusă de femeie a fost lovită din spate de trei autoturisme.

”În accident au fost cinci maşini implicate, însă coliziune a existat doar între patru. Maşina celui care a ieşit de pe drumul secundar nu a fost lovită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, la momentul transmiterii acestei știri, că, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme, circulaţia pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat în zona municipiului prahovean Câmpina.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More