Connect with us
Accident pe DN 1, între Șercaia și Mândra. Doi oameni au murit

Știri

Accident pe DN 1, între Șercaia și Mândra. Doi oameni au murit

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident petrecut pe DN 1, între localităţile Şercaia şi Mândra, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

”Circulaţia pe DN1 este oprită pe ambele sensuri între localităţile Şercaia şi Mândra, din cauza accidentului. În jurul orei 13.00, un bărbat de 47 de ani, din comuna Părău, judeţul Braşov a condus un auto marca Opel dinspre Făgăraş către Braşov.

La km 225+100 m a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un auto VW Transporter, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Ghimbav. Din impact, autoturismul marca Opel a fost lovit de un alt autoturism.

În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane şi vătămarea corporală a altor două persoane, toţi pasageri în Opel. ”, potrivit sursei citate.

Conducătorii auto au fost testaţi alcool test, rezultatul fiind negativ, a menţionat sursa citată.

Circulaţia va fi deviată pe o altă rută până la finalizarea cercetărilor.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Accident în Vaslui, în Sălcioara

Patru persoane au fost rănite, vineri, în urma unei coliziuni între un autoturism şi un microbuz, care circulau pe drumul naţional DN 24, pe raza judeţului Vaslui, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Accidentul a avut loc în localitatea Sălcioara, autorităţile judeţene activând Planul roşu de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui, o ambulanţă pentru victime multiple, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor.

În urma impactului, microbuzul, în care se aflau 17 persoane, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără a fi înregistrate victime încarcerate.

Trei dintre răniţi erau pasageri în microbuz, iar cea de-a patra este şoferul autoturismului.

La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Vaslui, Eduard Andrei Popică.

Citește și: Mihai Gâdea, în lacrimi alături de fiica lui: A avut un accident. Se zbate între viață și moarte

foto: Isu Vaslui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top