Connect with us
Un grav accident produs pe DN1, în apropiere de Posada a dus la rănirea a două persoane. Traficul se desfășoară cu foarte mare dificultate.

Știri

Accident pe DN1, în zona Posada. Doi oameni au fost răniți

Un accident rutier s-a petrecut marți, în a treia zi din noul an, pe DN 1, în Posada. Un TIR care cobora spre Ploiești s-a ciocnit frontal cu o mașină care mergea către Brașov.

Două persoane au fost rănite în urma acestui accident, ele primind asistență medicală la fața locului. Urmează ca medicii de pe ambulanțe să stabilească dacă au nevoie de spitalizare.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Citește și: Cel mai grav accident din 2017! Sunt zeci de morti!

Traficul rutier pe DN 1 era deja îngreunat, pe ambele sensuri, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei şi spre judeţul Braşov.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Predeal şi Buşteni. Autovehiculele rulează cu viteză redusă şi în Predeal, la intersecţia cu drumul de acces către pârtia Clăbucet.

Şoferii care se îndreaptă dinspre Bucureşti şi Ploieşti către Braşov sunt sfătuiţi să folosească DN 1A Ploieşti – Vălenii de Munte –Cheia – Săcele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top