Connect with us
Accident pe DN1, între localitățile Predeal și Timișul de Sus. Două tiruri s-au acroșat și au blocat circulația rutieră în zonă.

Știri

Accident pe DN1, între Predeal și Timișul de Sus, cu două tiruri

Un accident s-a produs pe DN1, între localitățile Timișul de Sus și Predeal. Două tiruri s-au acroșat și au blocat carosabilul, traficul rutier fiind oprit în zonă pentru câteva zeci de minute.

Centrul Infotrafic a anunțat că două autotrenuri s-au acroșat și au rămas de-a curmezișul pe carosabil. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Traficul a fost oprit pe DN1, la km 146, iar la momentul transmiterii acestei știri, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur fir.

Citește și: Asistenta Simonei Gherghe a făcut ACCIDENT

Accident și în Vrancea, pe DN2

De asemenea, centrul Infotrafic a anunțat că un al doilea accident s-a produs vineri dimineață, în Vrancea, pe DN 2, la Costești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră(07.50), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de poliţişti rutieri pe DN2 Râmnicu Sărat – Focşani, pe raza localităţii Coteşti (kilometrul 174+500 de metri), din cauza unui accident rutier. Din această cauză este posibil să se formeze coloane de autovehicule în zona restricţionată.

Nu au fost comunicate date privind eventualele victime ale accidentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top