Connect with us
Accident pe Soseaua Chitilei, in Bucuresti, duminica noaptea. Trei oameni si-au pierdut viata si alte doua persoane au fost ranite.

Știri

Accident pe Soseaua Chitiliei, In Bucuresti. Trei oameni au murit

Un accident rutier s-a petrecut duminica noaptea, pe soseaua Chitilei din Bucuresti. Soferul unei masini cu numere de Italia, care venea dinspre Chitila spre Capitala, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un refugiu de tramvai.

Automobilul a intrat apoi pe contrasens unde s-a ciocnit cu doua masini care circulau regulamentar. Doi oameni care se aflau in acel moment pe refugiu au murit. Soferul care a provocat acest accident si-a pierdut viata la spital, cateva ore mai tarziu. Alte doua persoane au fost ranite.

Citeste si: Accident grav in Capitala: 4 masini implicate, o femeie ranita

Autoturismul venea dinspre Chitila spre Bucuresti. Pe fondul vitezei excesive, soferul a pierdut controlul volanului si a lovit doua persoane care traversau strada. Masina a lovit apoi un refugiu de tramvai si a patruns pe contrasens, unde a lovit doua autorisme care circulau regulamentar, dinspre Bucuresti spre Chitila”, a spus comisarul sef Ovidiu Munteanu, pentru news.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top