Connect with us
Accident rutier grav! Un microbuz de persoane implicat, plan roșu de intervenție activat

Știri

Accident rutier grav! Un microbuz de persoane implicat, plan roșu de intervenție activat

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism a avut loc, miercuri, pe DN 6F în Alexandria, la nivelul judeţului Teleorman fiind activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, din primele informaţii, în evenimentul rutier sunt implicate 13 persoane, dintre care nouă din microbuz, iar alte patru din autoturism.

Autorităţile din Teleorman au activat planul de intervenţie de urgenţă după ce miercuri pe centura oraşului Alexandria s-a produs un accident.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că trei autovehicule, printre care un autoturism, au fost implicate în accident.

„Este un accident rutier cu victime multiple, circa 13, pe centura Alexandriei, la intersecţia cu şoseaua Lăceni”, a afirmat Dragomir.

Știre în curs de actualizare

13 victime, planul roșu de intervenție a fost activat

Accident grav în această dimineață, în localitatea Chendu. Drumul Naţional 13 E60, în localitatea Chendu, a fost blocat pe ambele sensuri, miercuri dimineaţa, în urma coliziunii frontale între două TIR-uri, unul dinte şoferi rămânând încarcerat.

UPDATE Începând cu ora 8.00 se circulă alternativ pe sensul Târgu Mureş – Sighişoara.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Horea’ al judeţului Mureş a anunţat că ambele TIR-uri sunt pe carosabil, iar o persoană dintr-un autovehicul a necesitat descarcerare, fiind predată echipajelor medicale.

Unul dintre TIR-uri transporta sticle şi butoaie cu bere, iar al doilea nu avea încărcătură, impactul având loc într-o curbă periculoasă.

Drumul Naţional 13 E60, în localitatea Chendu, a fost blocat pe ambele sensuri, miercuri dimineaţa, în urma coliziunii frontale între două TIR-uri, unul dinte şoferi rămânând încarcerat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că ambele TIR-uri sunt pe carosabil, iar o persoană dintr-un autovehicul a necesitat descarcerare, fiind predată echipajelor medicale.

Accidentul a avut loc într-u curbă periculoasă. Unul dintre TIR-uri transporta sticle şi butoaie cu bere, iar al doilea nu avea încărcătură, impactul având loc într-o curbă periculoasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top