Connect with us
Accident rutier la intrarea în București. Traficul pe sensul de intrare în Capitală este îngreunat de un accident rutier petrecut în Pasajul Băneasa.

Știri

Accident rutier în Pasajul Băneasa, la intrarea în București

Accident rutier în Pasajul Băneasa, la intrarea în București. Traficul pe sensul de intrare în Capitală este îngreunat de un accident ce a implicat 3 mașini. Coliziunea a implicat 3 autovehicule, a căror stare de avariere nu este avansată.

Accident rutier în Pasajul Băneasa-3 mașini avariate, nicio victimă

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu a declarat că accidentul este mai degrabă o tamponare. Aceasta s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condițiile traficului destul de intens. Același Ovidiu Munteanu menționează că nerespectarea distanței regulamentare între autovehicule este principala cauză a accidentului.

Citește și:RATB introduce o linie specială de autobuze de sărbători

La ora actuală, intrarea în București este blocată datorită dificultății procesului de îndepărtare a mașinilor avariate. Aceeași sursă punctează:”Dat fiind faptul că tamponarea s-a petrecut în pasaj, spațiul de acces este limitat. Totuși, îi asigurăm pe toți participanții la trafic că vom încerca să aducem situația la normal cât mai curând.”

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale ale căror valoare nu a fost încă estimată.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top